• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Skrapar - Mbështetja për fëmijët me aftësi të veçanta në prioritete. Credins Bank më pranë komunitetit

Mbështetja. Është kjo kryefjala e target grupeve të veçanta dhe në nevojë në komunitetin e Skraparit ndryshe. Në disa takime Grupe të punës Multidisplinarë pranë Njësisë së Mbrojtjes së Fëmijëve dhe Qëndrës së Përkujdesjes Sociale pranë Bashkisë Skrapar analizojnë problematikat e ndryshme dhe zgjidhjet oportune të mundshme. Por kur mundësitë janë të kufizuara, është komuniteti ai që flet kryefjalën: Mbështetje. I tillë është edhe rasti i pak ditëve më parë, ku Credins Bank me një mbështetje simbolike u dha një buzëqeshje më shumë fëmijëve të Qëndrës Ditore Me Aftësi Ndryshe në Skrapar, në një miniaktivitet pranë "shtëpisë së tyre" në Çorovodën e këtij shtator 2017. Imazhi në vijim është burim nga faqe sociale ndërsa përpiqemi të ruajmë imazhet e këtyre vogëlushëve nga gjykimi apo paragjykimi, mendojmë se shumë shpejt shoqëria jonë do t'ë mund të jetë pranë tyre dhe me ta kundër çdo paragjykimi, dhe në mbështetje të çdo inisiative ndihmëse, sado e vogël qoftë ajo, nga çdo kush që mund. 
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA