• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapari ynë - Asllan Duçellari

Nën zhanrin studime dhe materiale statistikore, autori Asllan Duçellari sjell librin me titull "Skrapari Ynë". Libri është botim nga shtëpia botuese "A&M Jonalda" i vitit 2015 dhe ka një vëllim prej 390 faqesh ku informacionet janë të shumta të shoqëruara me disa imazhe. Libri kushton 700 lekë
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA