• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

The Footprint of Abaz Aliu

Near the village of Dhores, around 5km from Çorovodë, there are strange forms created from the melting or depositing of limestone in water. These forms resemble the footprint of a horse and a stick. The Legend of Abaz Aliu suggests that these strange forms are the footprint of the Saint Abaz Aliu. Abaz Aliu came to Mt. Tomorr from Qerbelaja upon his white horse to defeat his enemies. It is suggested that Abaz Aliu left a footprint on the plain of Kajcës and another in Dhores (above the Canyons) from where he flew to Mt. Tomorr to defeat his enemies. Followers of Abaz Aliu (Bektashi) visit the footprints in times of spirtual need.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA