• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

The State’s Treasure in Neighborhood Hasan Seitaj


The tunnel had a sophisticated alarm system and heavy doors (weighin several tons) that could only be opened with a special code. This tunnel guarded the country’s gold reserves until 1993 when the goverment of that time decided to change the storage place of the gold. The gold was moved to the tunnels of Mt. Kërrabë.
During the dictatorship of Enver Hoxha, the region of Skrapar served as a naturally strategic region where all types of reserves were kept in case of a possible war. As a part of the strategy, a tunnel was built in the neighborhood “Hasan Seitaj” to guard the country’s gold reserves. The tunnel was kept under tight security and information about it was top secret and quite limited.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA