• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

The Tunnels of Pirogoshi

Situated within the Canyons of Gradec on both sides of the river and 3km from the city of Çorovodë, the tunnels of Pirogoshi really look like an underground city. The work for their construction continued for more than 17 years. These tunnels were used as a deposit for a large amount of national weapons during the dictatorship of Enver Hoxha. With the reserves that were kept inside the tunnels, the nation could fight for more than 6 months in case of war or invasion. In March of 97, the Tunnels of Pirgoshi were violently opened by the local residents who were angered by the national bankruptcy caused by the pyramid schemes. The involvement of former military employees and local authorities made it possible to avoid a real catastrophe, since a possible explosion within the tunnels would have brought unimaginable consequences.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA