BREAKING NEWS

The life of a child soldier in Congo

Thërrmijëza gjuhësore - Viktor Bakillari

Posted on Sunday, September 24, 2017 and filed under . You can follow any responses to this entry through theRSS 2.0 . You can leave a response or trackback to this entry from your site

Autori skraparas Viktor Bakillari sjell një botim plot interes. tek detajet e së përditshmes që ne besojmë se i dimë mirë por që në fakt nuk duhet të nxitojmë... Në stilin Vëzhgime dhe Hulumtime në Gjuhën Shqipe, si një botim nga shtëpia " Mirgeeralb" i vitit 2017 shumë fakte interesante të përdorimit të shqipes në 212 faqet e këtij libri që mban titullin "Thërrmijëza gjuhësore" .
Corovoda Online

0 Responses for “ Thërrmijëza gjuhësore - Viktor Bakillari”

Leave a Reply

Recently Commented

Recent Entries

Photo Gallery

Footer Social