• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Tre fise të një fshati - Enver Caka dhe Ritvana Hysenbelliu

Nën stilin monografi libri jep një përshkrim të 3 fiseve të fshatit Radësh.Libri ka një vëllim prej 134 faqesh. Është një botim i vitit 2015 dhe shoqërohet me imazhe ilustruese të pakta në brendësi, ku më së shumti jepet një përmbledhje informacioni zakonor dhe historik. Libri kushton 500 lekë
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA