BREAKING NEWS

The life of a child soldier in Congo

U dashurova atë natë - Aljad Bilimani

Posted on Sunday, September 24, 2017 and filed under . You can follow any responses to this entry through theRSS 2.0 . You can leave a response or trackback to this entry from your site

Botimet Nacional sjellin përmbledhjen poetike të autorit Aljad Bilimani me titull "U dahurova atë natë"
Libri është botim i vitit 2016 dhe është përmbledhje e afro 92 poezish. Poezia është zhanri i këtij libri me 96 faqe.
Corovoda Online

0 Responses for “ U dashurova atë natë - Aljad Bilimani”

Leave a Reply

Recently Commented

Recent Entries

Photo Gallery

Footer Social