• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Vilat e nëndheshme të Krorzës

Në qoftë se do t’i kishin shpëtuar shkatërrimit barbar të pas ‘90-ës, do të ishte një kompleks turistik nëntokësor i veçantë në llojin e tij edhe në botë (nën tokë), nga mund t’i bije pa ndonjë siklet të madh pashë më pashë Tomorit dhe bukurive befasuese të Ramijes dhe malit të Zaloshnjës dhe të ktheheshe përsëri në mbrëmje në ambiente shumë komode me ajër të kondicionuar. Të 20 dhomat, sallat e mbledhjeve, të ngrënies, të argëtimit me komoditetin më të mirë të kohës, ishin rezidenca në fazën e dytë të luftës të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë dhe në rastin më të keq, të një tërheqje të ushtrisë në male, aty do të vendosej Komiteti Qendror i PPSH-së. Vlerat e këtij objekti të ndërtuar në vitet 1960-1970 kanë qenë të paimagjinueshme. Interierët e brendshme dhe mobilimi ua kalonin atyre të Presidencës dhe Kryeministrisë së asaj kohe. Shkurt, kushtet moderne termoizoluese dhe komoditetin e brendshëm të këtyre vilave i dinë pak veta, ata që i administronin dhe ata që i grabitën në fund.
Corovoda Online / Zylyftar Hoxha / Orakuj të Harruar

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA