• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Zgjidhja e një misteri - Përparim Zaimi

Mistika, legjendat dhe realitete të mistershme. Libërthi i vogël me autor Përparim Zaimi bën një kalim magjepsës mbi të pathënat dhe misteret e Universit në Tomorr, vendin e Perëndive. Ai është libërth i vogël por që ndez këndvështrime. Është botim i vitit 2010 dhe ka si shtëpi botuese "Globus R"
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA