• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Buxheti 2018 - Rruga Skrapar - Përmet do të vijoj financimin nga buxheti

Buxheti i Shtetit do të vazhdoj financimin e rrugës Skrapar - Përmet gjatë vitit 2018. Punimet që kanë nisur prej muajsh në fakt, marrin sigurinë se do të mbështeten financiarisht nga ky buxhet edhe për 2018. Akordimi për këtë segment  pritet të jetë në shumën 150 000 000 lekë çka lë siguri se do kemi vijimsi të shumëpriturës "komunikimi artiarial rrugor" me Përmetin. Më herët është folur për mundësitë dhe gjasat që Skrapari të lidhet jo vetëm me Përmetin por edhe me Korçën, ndërsa shumë specialistë citojnë se një hapësirë e vogël kilometrash mbetet pa u lidhur me Korçën. Shpresa e vetme që "Skrapari" të dali nga definicioni "Xhep" "Rrugë vetëm vajtje dhe Kthim" vetëm nëse do të ndihmon këto inisiatiave mund të sjellin zhvillimin prioritar të hapjes dhe komunikimit më të shpejtë rrugor me fqinjët dhe anasjelltas.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA