• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

FOTO - Godina e Njësisë Administrative Qëndër merr një pamje të re. Ja si duket tani.


Çorovoda tashmë ka një imazh të ri veçanërisht në qëndrën urbane, shkolla, institucione etj. Ngjyrat, shpesh të komentuara për mirë apo për keq kanë sjellë një pamje më urbane, ndryshe nga tradicionalje disa vjeçare. Por e rrethuar mes gjelbërimit, tashmë godina e Njësisë Administrative Qëndër, që ndodhet në lagjen "Hasan Seitaj" në Çorovodë, ka marrë një pamje të re. Investimi më i fundit i autoritetit vendor e sjell ndryshe këtë njësi, ku shumë pranë saj ndodhet një lulishte dhe zona e "Hasan Seitaj" nga e lënë pas dore po merr konfigurimin e një lagjeje urbane mes gjelbërimit dhe shërbimeve bazike. Corovoda Online sjell këto imazhe të mjedisit përpara Godinës së Njësisë Administrative Qëndër, Skrapar.Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA