• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Rama, Meta, Veliaj, Shalsi, Lu, Arvizu - FOTO - Skrapari i Magjishëm i Kanioneve dhe Rafting
Përpos gjithçkaje, natyra skraparase është ajo që magjeps në stinë të ndryshme, njerëz e vizitorë të ndryshëm. Në këtë postim Corovoda Online rikthen në vëmendje përmes imazheve arkiv disa ndër emrat që në të përditshmen i shohim si "luftarak politikbërje" por që përmes këtyre imazheve, kanë një të përbashkët: "Skraparin" dhe Kanionet e magjisë së tij.Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA