• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Shërbimet - Qytetarëve nuk do t'u kërkohen për shërbime këto 3 çertifikata

Sipas një postimi të Agjensisë Lokale të Sigurimeve Shoqërore Skrapar, nga ky tetor 2017 çdo aplikuesi në skemat e përfitimeve nuk do t'u kërkohen më 3 dokumenta të tipit Çertifikata. Konkretisht nuk do të kërkohen:
1. Çertifikata FAMILJARE
2. Çertifikata VDEKJE
3. Çertifikata PERSONALE
Nga ky tetor 2017, qytetarët apo banorët që u është dashur të depozitojnë Çertifikatat e mësipërme do të mjaftohen me një Fotokopje të Kartës së Identitetit dhe dokumenteve të tjera të rrjedhës së kërkesës së tyre.
Informacioni u publikua më herët në një rrjet social të dedikuar për Agjensinë Lokale të Sigurimeve Shoqërore Skrapar. Mos kërkesave e këtyre 3 dokumenteve nuk duhet parë si përjashtimore nga tipi i kërkesave. Thjesht se këto dokumente do verifikohen dhe printohen në versionin elektronik nga linjat hierarkike më të mëdha që do verifikojnë të dhënat dhe gjenerojnë dokumentin me vulë elektronike.
Lidhje e jashtme me Facebook


Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA