• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Skrapari "tregon muskujt" në Australi - Skraparasi Arif Kuçuku në pjesëmarrje në IFBB - VIDEO

Në Australi gjatë këtij muaji tetor 2017 u mbajt një kompeticion sportiv pjesë e organizimeve të IFBB. Shkurtesa IFBB nënkupton inicialet e International Federation of Body Building me përfaqësi në disa shtete por në këtë rast, në Australi. Në garat e këtij tetori 2017 edhe skraparasi Arif Kucuku me origjinë nga Zaloshnja, një lokalitet i Skraparit i përfshirë nën Njësinë Administrative Gjerbës.
Fillimisht, ishin disa materiale Foto dhe Video të publikuara në ndërveprimin social të facebook që lajmëruan pjesëmarrjen. Konkursi është pjesë e një serie sfidash përzgjedhëse dhe edhe përse në dukje Body Building konsiderohet në zhargon si eksposim i thjeshtë trupor, në fakt, vështirësitë në përgatitjen fizike, rregjimin e të ushqyerit dhe harmonizimin e zhvillimit të masave muskulare sa më simetrike e bëjnë këtë sport tepër të vështirë. Shohim më poshtë, një video amatore via mobile të publikuar në rrjetin Facebook nga disa momente të konkurimit të Arif Kuçuku, një krenari më shumë për Skraparin 
Kujtojmë, video bashkëngjitur është lidhje e jashtme përmes facebook.


Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA