• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Survivor në Skrapar ? - Një format televiziv i huaj do të xhiroj disa ditë në Skrapar

Sipas një burimi të Corovoda Online, një format televiziv i ngjashëm me "Survivor", do të realizohet për disa ditë në Skrapar. Formati në ndjekshmëri të lartë në një kanal televiziv nordik, në thelb ka "mbijetesën" dhe kështu - sipas burimeve - do të jetohet për disa ditë në një zonë të Skraparit, ku ushqimi, fjetja etj, do të jenë me ç'ka munden të gjejnë e të ushqehen në natyrë. Dy personazhe VIP të shtetit nordik do jenë në Skrapar. Mbijetesa e gërshetuar me eksplorimin e vendeve magjepse të Skraparit do të jenë fokusi afro 5 ditor i qëndrimit të "tyre" në Skrapar. Nën diell, shi apo të ftohtë, një çift do të jetë në qëndër të formatit televiziv, ku rregjistrimi video do jetë thuajse 24h/24h dhe ku do synohet të tregohet sesi do të jetohet pa kontakte me njerëzit lokal me kushtet e natyrës tek ajo se çfarë mund të gjejnë vetë apo gjuajnë në natyrë dhe në mungesë të plotë të komunikimit gjuhësor. Corovoda Online do të jetë sërisht me një shkrim por vetëm pasi të ketë përfunduar ky format, pasi zbulimi i shumë detajeve, nga kureshtja mund të "prish" idenë televizive. Gjithësesi, ne thyejmë pak "akujt e infromacionit të rezervuar" duke publikuar një imazh të protagonistit kryesor ;)

 

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA