• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Çorovodë - Festohet 29 Nëntori - Aktivitetet u mbajtën paraditen e së mërkurës

29 Nëntor 2017 - Çorovodë - Imazhi Kredi R.L.
Në kuadër të festimeve të Ditës së Çlirimit, në promemorie të 29 Nëntorit 1944, edhe në Çorovodë u zhvilluan disa aktivitete të festës. Rreth orës 10:00 në Varrezat e Dëshmorëve u zhvillua ceremoniali i nderit, për gjithë ata bij e bija të Skraparit që dhanë jetën për çlirimin e vendit. Në aktivitet morën pjesë qindra të pranishëm. Kurora me lule u vendosën nga kreu i Bashkisë Skrapar, Nesim Spahiu, Kreu i Këshillit Bashkiak, Kryetari i Komitetit të Veteranëve, pjesëtarë të Organizatave të Familjeve të Dëshmorëve etj. Pas ceremonialit të rastit, ndalesa e radhës u bë në Muzeun Historik të Skraparit ndërsa në stenda të caktuara të luftës për çlirim të skraparasve u bënë ndalesa dhe diskutime të rastit. Shkojmë me disa imazhe të kësaj paraditeje e mërkurë 29 nëntor 2017 në Çorovodë.
29 Nëntor 2017 - Pamje në brendësi nga Muzeu Historik Skrapar Imazhi Kredit R.L

29 Nëntor 2017 - Imazhi Kredit R.L. - Çorovodë

Rojet e Nderit - 29 Nëntor 2017 - Çorovodë Imazhi Kredit R.L.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA