• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

FOTO - Realizohet një pjesë e programit televiziv në Kanionet e Osumit

Shohim përmes disa imazhesh amator, disa momente të xhirimeve të një formati televiziv të një kanali televiziv belg gjatë këtyre ditëve të para të nëntorit 2017 në Skrapar, në Kanionet e Osumit. Imazhet mjaft të vështira për t'u kapur pasi ruhet thuajse në çdo moment mbajtja larg mediave të tjera me enigmën televizive të formateve të tilla. Imazhet në vijim vijnë në Corovoda Online edhe në thleb sjellin sërisht në vëmendje bukuritë natyrore të Skraparit, në këtë rast, të Kanioneve të Osumit.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA