• ---
  • ISLANDË, SËRISHT NË FOKUS TË MEDIAVE KLEVIS SULA
  • NJË TUBIM LUTJEJE PËR 20 VJEÇARIN NGA SKRAPARI DO TË MBAHET NË REJKJAVIK
  • QINDRA ISLANDEZË JANË NJOFTUAR PËR NJË EVENT NË FACEBOOK PËR DATËN 17 DHJETOR 2017
  • SIPAS NJË POSTIMI NË FACEBOOK, DO TË NDIZEN QIRINJ E KRYHEN LUTJE PRANË VENDIT KU NDODHI NGJARJA
  • TRUPI I PAJETË I KLEVIS SULA, 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI PRITET TË VIJ NË FUNDJAVË
  • CEREMONIA MORTORE DO TË MBAHET NË ÇOROVODË KU PREJ DITËSH FAMILJA KA HAPUR DYERT E MORTIT
  • 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI U QËLLUA DISA HERË ME THIKË NË MENGJESIN E 3 DHJETORIT, NË REJKJAVIK - ISLANDË

Guida Elektronike e turizmit në Skrapar - Së shpejti një Info Kioskë Dixhitale në Çorovodë


Sipas Corovoda Online një ekran dixhital do të instalohet në Çorovodë. I quajtur ndryshe Info Kioska, pajisja me ekran "touch" (prekje) do të synoj që fillimisht në 2 gjuhë, të njoh turistët dhe vizitorët e Skraparit me atraksionet turistike, guida, bar resorante, hoteleri dhe shërbime. Por parësosre do të jenë pikat e atraksionit turistik, që Skrapari i ka të shumta, që nga ato natyrore, monumentale, religjioni etj. Projekti do të aplikohet në gjithë Qarkun Berat dhe mendohet se pajisje të tilla do vendosen edhe në Berat dhe Poliçan. Nisma vjen si një kooperim i Swiss Agency for Development and Cooperation dhe Albanian - American Development Foundation si dhe autoriteteve Bashkia Berat, Bashkia Poliçan dhe Bashkia Skrapar. Sesi do të jenë këto info kioska ndjekim disa imazhe në vijim.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA