• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

MOTI - Të Premten 1 Dhjetor Mbyllen Shkollat - Shkak Kushtet e pritshme meteorologjike

Nën alert, të rreshjeve intesive që priten pas orës 21:00 në Skrapar së paku, të kësaj mbrëmje të së enjtes e që do vijojnë gjatë ditës së premte 1 dhjetor 2017 vjen edhe njoftimi zyrtar për mbylljen e shkollave në gjithë vendin. Ministria e Arsimit të Shqipërisë ka shpërndarë pasditen e së enjtes 30 nëntor 2017 një njoftim ku thuhet:
Për shkak të përkeqësimit të motit në të gjithë vendin, si dhe nga informacionet e marra nga Drejtoritë Arsimore Rajonale dhe Zyrat Arsimore mbi situatën e rreshjeve të dendura të shiut, Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë njofton pezullimin e procesit mësimor, në datën 01 dhjetor 2017, në të gjitha institucionet arsimore të arsimit parauniveristar.
Dita e humbur e procesit mësimor do të zëvendësohet një ditë tjetër.
Situata e rreshjeve po ndiqet paralelisht edhe nga blogu ynë për zhvillimet lokale

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA