• ---
  • ISLANDË, SËRISHT NË FOKUS TË MEDIAVE KLEVIS SULA
  • NJË TUBIM LUTJEJE PËR 20 VJEÇARIN NGA SKRAPARI DO TË MBAHET NË REJKJAVIK
  • QINDRA ISLANDEZË JANË NJOFTUAR PËR NJË EVENT NË FACEBOOK PËR DATËN 17 DHJETOR 2017
  • SIPAS NJË POSTIMI NË FACEBOOK, DO TË NDIZEN QIRINJ E KRYHEN LUTJE PRANË VENDIT KU NDODHI NGJARJA
  • TRUPI I PAJETË I KLEVIS SULA, 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI PRITET TË VIJ NË FUNDJAVË
  • CEREMONIA MORTORE DO TË MBAHET NË ÇOROVODË KU PREJ DITËSH FAMILJA KA HAPUR DYERT E MORTIT
  • 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI U QËLLUA DISA HERË ME THIKË NË MENGJESIN E 3 DHJETORIT, NË REJKJAVIK - ISLANDË

Performanca - Mes 4shes më të mirë në Shqipëri edhe Agjensia e Sigurimeve Shoqërore Skrapar

Përmes një vlerësimi financiar simbolik, në një analizë në nivel kombëtar për performancën e Inspektorëve të të Vetëpunësuarve në bujqësi, në Shqipëri në 4 inspektorët më mirë në vend edhe Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar. Sipas Corovoda Online një akordim simbolik financiar do t'i jepet për performancën dhe arritjet 1 nga 2 inspektorë që ka gjithësej kjo Agjensi. Shuma akordohet gjatë këtij muaji si rezultat i treguesve që Instituti i Sigurimeve Shoqërore arrin në vlera pozitive në qytete apo rajone të ndryshme dhe më pas i analizon në nivel kombëtar. Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar në realizimin e të ardhurave rankohet prej 4 vitesh në rajonin e Beratit si Agjensia më e mirë. Komunikimet e shpejta, proçedura më afër njerëzve, komunikimet në rrjete sociale e kanë shndërruar në një dimension më interaktiv këtë institucion që ka në vemendje target grupe specifike të natyrave të ndryshme. ALSSH Skrapar është një nga mbështetësit kryesorë të inisiativës Corovoda Online dhe përmes burimeve edhe ky vit 2017 pritet të ketë rezultatin e mirë në qark, ku pritet sërisht rankimi i parë ndonse ende ka punë për mbylljen e kalendarit dhe njëherësh vitit të objektivave të vendosura që në nisje të 2017 që mesa duket edhe ky vit do të tregoj nivele realizimi të ardhurash mbi 98%.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA