• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Skrapari Outdoor 4x4 - Serbët "gjejnë" Dodonën në Skrapar - FOTO

Në shumë paketa të sporteve Outdoor Skrapari është i përfshirë veçanërisht në sportet që kërkojnë rrugët natyrale të vështira të mjeteve 4x4. Relievi i ndërthurur i Skraparit në javën e dytë të tetorit 2017, ishte pjesë e një turi e Serbian Outdoor 4x4 që vizituan disa shtete ballkanike dhe që ndalën edhe në Skrapar. Duke ju referuar faqes zyrtare web, dhe disa imazheve të postuara në të nga ky tur, duken qartasi në ndalesa edhe qëndrimet në Kanionet e Skrapari apo Kulmak dhe zona të tjera të adrenalinës 4x4. Në njërin prej këtyre imazheve, "serbët gjejnë Orakullin e Dodonës" në Malin Tomorr Skrapar. E thënë në thonjëza kjo gjetje, pasi në të vërtetë, jepet një imazh i hartave elektronike nga një aplikacion PRO. Shohim me Corovoda Online disa imazhe nga Serbian Outdoor 4x4 në pamjet e bëra në Skrapar. Imazhet Corovoda Online / Kortezi Aleksandar VeljkovicAutentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA