• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Skrapari "Zbret" në Tiranë - Festat e Nëntorit me një stendë "Made In Skrapari"

Pamje Arkiv 2017 - Çorovoda
Bashkia Skrapar do të prezantohet me një stendë të dedikuar produkteve, paketave turistike etj, që mbajnë markën "Prodhuar në Skrapar". Burime thanë më herët se gjatë ditëve të krenarisë kombëtare shqipëtare mes datave 28 dhe 29 nëntor në Tiranë mes produkteve dhe stendave të promove të çdo zone në Shqipëri do të instalohet edhe një hapësirë e dedikuar për Skraparin. Multimedia, Produkte, Imazhe, Atraksione Turistike e dhjetra pasuri të Skraparit të Natyrës dhe Traditave do të jenë paralelisht në Parakalimin e mijëra njërëzve në kryeqytetin e Shqipërisë, Tirana. Lëvizjet demografike gjatë 20 viteve të fundit në kryeqytetin e Shqipërisë, kanë sjellë një komunitet jo të vogël skraparasish që jetojnë e punojnë atje. Andaj ftesa e Corovoda Online me qëllimin për promovimin sa më të mirë të Skraparit shkon ndaj jush, për t'a vizituar nga afër e ndalur në Skraparin që "zbret" në Tiranë në këto festa nëntori 28 & 29 Nëntor 2017

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA