• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

VIDEO - Qëndra Kulturore e Fëmijëve Poliçan sjell një urim ndryshe për Festat e Nëntorit

Përmes një video të hedhur në rrjet, urimi Kuq e Zi vjen ndryshe edhe nga Poliçani. Stafi i bashkisë dhe Qëndra Kulturore e Fëmijëve të Bashkisë Poliçan zgjodhëm një urim përmes këngës "Për të shtrenjtin Poliçan" një version i përpunuar i kënduar më herët nga tenori Kastriot Tusha. Video u hodh pasditen e vonë të së hënës në rrjetin YouTube. Në gjithë Shqipërinë atmosfera e 28 dhe 29 Nëntorit pritet me aktivitete dhe urime për festën e mbarë Shqipëtarëve të Pavarësisë dhe Çlirimit. Ndjekim Videon në bashkëngjitje.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA