• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Çorovodë - Mbahet një aktivitet sensibilizimi nën moton " Stop Korrupsionit"

19.12.2017 - Foto nga një aktivitet nën moton "Korrupsioni dhe lufta ndaj tij" / Credit imazhi / facebook / Bashkia Skrapar
Në gjithë botën, data e 9 dhjetorit, nga Organizata e Kombeve të Bashkuara, konsiderohet si një përpjekje globale ndërgjegjësimi që kulmon në këtë ditë me moton "Kundër Korrupsionit". Në shifra thuhet se afro 2.6 trillion dollarë çdo vit kalojnë përmes formave korruptive, një vlerë kjo që në GDP Globale shkon sa 5% e totalit të saj. Sipas Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara, në vendet në zhvillim fondet që humbin si pasojë e akteve korruptive vlerësohen sa 10 fishi i asistencës që ofrohet zyrtarisht në shuma monetare. Në Çorovodë, në kuadër të kësaj dite, është zhvilluar më herët paraditen e së martës 19 dhjetor 2017 një trajnim me tematikën " Korrupsioni dhe Lufta ndaj Tij". Lajmi u postua në një faqe sociale në rrjetin facebook të institucionit të Bashkisë Skrapar diçka rreth orës 14:00 të së martës i shoqëruar me disa imazhe nga ky takim. Corovoda Online përdor më poshtë një lidhje të jashtme që kërkon përdorim në facebook ku pasqyrohet ky informacion.   Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA