• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

E veçantë - Emrat e disa fshatrave të Skraparit ndodhen edhe në Maqedoni - Ja cilat janë ato.

Në Maqedoninë fqinje, disa ndër emrat e fshatrave janë të njëjtë me emrat që kanë sot disa fshatra në Skrapar. Studiuesi dhe njëherësh autor i disa librave, Viktor Bakillari një tjetër emër i krenarisë skraparase, për ndjekësit e Corovoda Online sjell disa nga fshatrat e përbashkët së paku në emërtim që ndodhen edhe në Skrapar por edhe në disa komuna të populluara të Maqedonisë. Kuriozë?! Le të shohim më poshtë disa prej tyre:
Cerovë : Komunat Mavrovë-Radostushë, Zhelinë
Gradec : Komunat Vrapçisht, Kriva Pallankë, Vallandovë, Vinicë
Kapinovë : Komuna Çashkë Koritë : Komuna Gostivar
Leskovë : Komuna Murgashovë
Osoj : Komuna Kërçovë
Qafë : Komuna Kërçovë
Radësh (i Poshtëm) : Komuna Konçë
Rehovë : Komuna Manastir

©Corovoda Online / Viktor Bakillari

Pamje Arkiv - Skrapar - Një Objekt Kulti Bektashi pranë Dhoresit

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA