• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Pas Rreshjeve - Diell që "ngrin" E marta dhe e mërkura - Minimalisht - 5 dhe - 6 gradë

Ndërsa ende pa papërfunduar situata e rreshjeve në Çorovodë, e cila sipas gjasave do të vij drejt përmirësimit ku rreshjet do jenë më të pakta në sasi deri të dielën, Dielli do shoqëroj Çorovodën por temperaturat do të jenë "armiku i radhës tek porta". Sipas emitentit meteorologjik gjerman wetter.net nga e hëna fillon rënia e temperaturave. Edhe përse në mesatare vjetore dhjetori i krahësuar i viteve nuk sheh temperatura të çuditshme, risku do qëndroj tek ndryshimi i menjëhershëm në vlerat minimale dhe maksimale që vijnë menjëherë pas disa ditësh me rreshje. Ngricat në orët e para të mëngjesit të së martës dhe të mërkurës  parashikohen të rishfaqen. Qyteti i vogël i Çorovodës do të jetë më i ftohtë gjatë këtyre ditëve por le të shohim parashikimin sipas providerve të ndryshëm:

Dita e Martë 5 Dhjetor 2017
Sipas wetter.net
Çorovodë e martë 5 Dhjetor 2017
Koha me Diell
- Temperatura maksimale e ditës 8 gradë celsius
- Temperatura minimale e ditës -5 gradë celsius

Sipas Accuweather
Çorovodë e martë 5 Dhjetor 2017
Koha me Diell dhe vranësira të lehta
- Temperatura maksimale e ditës 6 gradë celsius
- Temperatura minimale e ditës -6 gradë celsius

Dita e Mërkurë 6 Dhjetor 2017
Sipas wetter.net
Çorovodë e mërkurë 6 Dhjetor 2017
Koha me Diell
- Temperatura maksimale e ditës 7 gradë celsius
- Temperatura minimale e ditës -6 gradë celsius

Sipas Accuweather
Çorovodë e mërkurë 6 Dhjetor 2017
Koha me Diell dhe vranësira të lehta
- Temperatura maksimale e ditës 6 gradë celsius
- Temperatura minimale e ditës -6 gradë celsius
Ndryshimi i menjëhershëm i temperaturave, kërkon vëmendje më të lartë për target moshat në nevojë, personave me paaftësi apo pamundësi që enden rrugëve por njëherësh edhe parapërgatitjen e një konsumi më të lartë të energjisë elektrike ( mjeti kryesor ngrohës ende në Shqipëri ) e për pasojë vigjilenca kërkon një rrjet funksional trasmetimi energjie.
Edhe përse jemi ende disa ditë larg nga gjasat e këtij fenomeni meteorologjik, është mirë që informimi të nxis mbase edhe marrjen e masave të mundshme. Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA