• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Facebook - Kryeministri bën "Bis" - Postimi i dytë brenda muajit me pamje nga Skrapari

Më herët, përmes një postimi në rrjetin social facebook Kryeministri Rama urimin e një mëngjesi të mirë të kësaj të hëne 29 janar 2018 e ndau me ndjekësit e tij ku sërisht Skrapari ishte në fokus të një postimi të shkurtër dhe disa imazheve. Gjatë këtij muaji janar ky përkon me postimin e dytë ku miklohet pak "Skrapari" kjo pasi më herët përmes një imazhi arkivor me pamje në helivision u postua Tylbeja e Kulmakut e rrethuar me borën e Skraparit të lartësive e shoqëruar me postimin e asaj kohe "spektakël nga Mali i Tomorrit vizituar nga 160 000 turistë vendas e të huaj gjatë vitit 2017" . Edhe sot, bora nuk mungoi por ajo nuk ishte parësore pasi fokusi i postimit të sotëm ishin punmet që po kryen gazsjellësi Trans Adriatic Pipeline në zonën malore të Skraparit - citojmë - dhe në pikën më të lartë ku kalon tubacioni. Postimi në fjalë u shoqërua me 7 imazhe të punmeve dhe Corovoda Online e bashkëngjit këtë postim në vijim ( Kërkohet lidhje me rrjetin Facebook )

©Corovoda Online / Fatjon Kaloci / Imazhe rrjet social Facebook

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA