• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Projekti 2 vjeçar - Dy fshatra të Skraparit përfshihen në Projekt

Blezëncka dhe Kapinova do të jenë 2 fshatra të Skraparit të cilët do të përfshihen sipas një projekti të quajtur "100 fshatrat" në një investim të gradualshëm 2 vjeçar. I ashtuquajturi ndryshe PIZHR (Programi i Integruar për Zhvillimin Rural) synon të koordinoj sipas një plani investimet publike apo të donatorëve dhe investimeve private që ridimensionojnë kulturën, traditën, turizmin natyror etj. Sipas Corovoda Online më herët ishte folur se Bogova apo edhe Gjerbësi mund të ishin sygjerime por mesa duket është vendosur që nga Skrapari do të jenë vetëm Kapinova dhe Blezëcka. Projekti do të kryhet në periudhën 2 vjeçare 2018 - 2020 dhe si objektiva kryesore do të ketë 3:
- Përmirësimi i Infrastrukturës
- Potenciali mikro ekonomik
- Zhvillimi Social.
Lajmi u publikua në portalin ekonomik monitor.al
©Corovoda Online / F.Kaloci / Lista e plotë e 100 fshatrave të këtij projekti në këtë lidhje ( lidhje e jashtme me monitor.al )

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA