• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Koordinata X: 1920 - Telegrami nga Skrapari për Presidentin e SHBA, Wilson

Shkëlqesisë së tij!
Presidentit të Shteteve të Bashkuara Wilson!
Të nënshkruarit përfaqësues të popullit të nënprefekturës së Skraparit, me anën e kësaj telegrame ju paraqesim falenderimet tona, që jeni më i madhi për krijimin e një shteti indipendent shqiptar në vendin e Ballkanit të fqinjit tonë të lakmisë që kërkon të pushtojë toka të huaja dhe duan të hedhin poshtë lirinë e kombeve të vegjël.
Shkëlqesi!
Mos merrni parasysh kërkimet e padrejta të imperialistëve të Greqisë, Serbisë mbi tokat tona, atyre që duan të zaptojnë toka shqiptare etnografike e gjeografike, që padyshim i përkasin Shqipërisë, si Kosova e Çamëria.

                                                                                      Skrapar 25.09.1920
                                                   Përfaqësuesit:
                                                Hasan Zaloshnja
                                                    Ali Hysi
                                              Mehmet Radëshi
                                     zevendësi i nënprefektit Z.Shala


©Corovoda Online / Fatjon Kaloçi / Burimi faqe 17, monografi "Tre Fise të një fshati" Cakaj. E, Hysenbelliu. R, ISBN 987-99953-57-28-33-6

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA