• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Protestuan duke bllokuar aksin Berat - Skrapar - Policia referon 8 shtetas në Prokurori

Ndërsa të enjten 22 shkurt 2018, në versionin tonë social në facebook, Corovoda Online publikoi e para disa raporte foto dhe video të pak pas orës 10:00 ku si pasojë e një proteste dhjetra persona protestuan duke bllokuar aksin Berat - Skrapar në afërsi të Uznovës, e ku si pasojë u ndalua kalimi i mjeteve drejt Skraparit, Policia mesa duket ka referuar për në Prokurori Materiale për së paku 8 shtetas. Në një njoftim zyrtar të fundjavës, ndër të tjera thuhet se Policia ka referuar materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat, për shtetasit C.Q, E.D, I.L, N.Q, G.V, H.K, A.B dhe A.H, vjeç 41, 44, 42, 41, 60, 67, 32 e 50, banues në Novaj, Poliçan, Përparim e Kakruk, Skrapar, pasi kanë protestuar duke bllokuar rrugën Berat – Skrapar.
Sipas Corovoda Online referimi drejt prokurorisë që ka bërë policia i referohet veprave të përfshira në kodin penal si:
Organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime e manifestime të paligjshme Nenet 262/1,
Pengimi i Qarkullimit të Transportit Neni 293
Bashkëpunimi Neni 25.

Më herët, në 22 shkurt 2018 dhjetra persona protestuan për papunësinë e ardhur në subjektet ku ata punonin, këto të fundit kryesisht të natyrave të nxjerrjesdhe shfrytëzimit të gurit. Ministria ka pezulluar lejet për këto aktivitete.

©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA