• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Çorovodë - Këshilli Bashkiak "kalon" Ndihmën Ekonomike dhe Paaftësinë

Me 11 vota, Këshilli i Bashkisë Skrapar në një mbledhje të pazakontë "e dyta" brenda muajit, miratoi Paketën e Ndihmës Ekonomike dhe Paaftësisë në Skrapar. Lajmi i publikuar nga Corovoda Online më herët, solli reagime edhe nga Tirana Zyrtare. Sipas burimeve të Corovoda Online,  strukturat qëndrore të PS në Tiranë ishin ato që "urdhëruan" mbajtjen e mbledhjes gjatë së enjtes që lam pas ndërsa po të njëjtat burime po monitorojnë zhvillimet lokale.  Problematika sociale ishte në fokus të vëmendjes pasi moskalimi brenda muajit i listës për ndihmën ekonomike dhe paaftësisë, cënonte jo vetëm rreth 1200 persona dhe familjarë, por edhe zinxhirin funksional të institucioneve që duhej të realizojnë proçedura dhe afate të brenda muajit. Në mesditën e së enjtes 11 këshilltarë nga 15 që ka këshilli bashkiak Skrapar (4 munguan) votuan disa nga pikat e rendit të ditës mes tyre edhe Ndihma Ekonomike dhe Paaftësia. Së paku dy pika të tjera të rendit të ditës u shtynë për më vonë. Konfigurimi i ri që ka marrë Këshilli Bashkiak në Skrapar ku PS dhe PD janë vendimarrje më të madhe numerike sesa LSI ka sjellë një vëmendje të veçantë tek zhvillimet që ndodhin në Skrapar gjatë këtyre ditëve.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA