• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Oshee Skrapar - Sipas njoftimit, në këto dy data nuk do të ketë për disa orë energji elektrike në Skrapar

Përmes një njoftimi zyrtar, disa zona në Skrapar do të kenë mungesë të energjisë elektrike gjatë javës që vjen 28 maj - 01 qershor 2018. Në një komunikim me kreun e OSHEE Skrapar, A.Llango konfirmohet se sipas kalendarit të grafikut të disa remonteve që do të kryhen në zonë, Skrapari do ketë disa kufizime të furnizimit me energji elektrike. Në njoftimin paraprak thuhet:
Data 28 maj 2018 ( Orari i planit të Kufizimit të Energjisë 10:00 - 14:00 )
1. Stakim dhe tokëzim të Çelësit 10kV të fidrit Strorë në NënStacionin Çorovodë,
në datën 28/05/2018 nga ora 10:00’ deri në oren 14:00’.
Numri i konsumatorëve që mbeten pa energji është : 356 Abonentë.
Zonat që mbeten pa energji në Rrethin Skrapar / Storë, Vërzhezhë, Munushtir.

Data 31 maj 2018 ( Orari i planit të Kufizimit të Energjisë 10:00 - 14:00 )
2. Stakim dhe tokëzim i Thikës 35kV të Linjës L30-14/4 Bogovë - Çorovodë,
në datën 31/05/2018 nga ora 10:00’ deri në orën 14:00’.
Zona që mbeten pa energji në Rrethin Skrapar / Qyteti Çorovodë, ish-Frigoriferi,
Ish-Konservat, Çerenisht, Nishicë, Veleshnje, Ujësjellesi Sharovë, Policia, Potom,
Çepan, Backe, Kreshove, Lepan, Leshnje, Gjorgove, Store, Verzhezhe, Munushtire,
Tomorrice, Gjerbes, Gradec, Zaloshnje, Spitali Çorovode, Ujesjellesi Çorovode,
Turizmi, Telekomi.

©Corovoda Online / F.K.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA