• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Projekti "Dynamob 2.0" mbledh në Itali, Skraparin, Budvën dhe Copertino - FOTO / VIDEO

Foto 3 Maj 2018 - Takimi i ditës së parë së projektit
Në kuadër të projektit Interreg Itali - Shqipëri - Mali i Zi, projekt i quajtur "Dynamob 0.2",bashkitë fituese të këtij projekti u mblodhën në fundjavë në një takim në rajonin e Campobasso në Itali. Tre bashkitë që fituan nga ky projekt në tre shtete ishin Bashkia e Budvës (Mali i Zi), Bashkia e Copertinos (Itali) dhe Bashkia Skrapar (Shqipëri). Takimi i parë u mbajt në 3 maj 2018 mes përfaqësuesve të tre vendeve dhe investitorëve. Dy përfaqësues nga Bashkia Skrapar ishin të pranishëm në aktivitetin dy ditor që në qëndër ekoenergjinë dhe format e reja të investimeve për një mjedis të pastër që ecën paralelisht me risitë e teknologjisë. Një stacion elektrik i furnizimit të makinave elektrike do të krijohet në Çorovodë dhe po ashtu edhe mundësia e të ashtuquajturës bike-sharing ( shpërndarje përmes bicikletave që do jepen me qera për udhëtimet që do të kryejnë vizitorët apo turistët në Skrapar).
Një kanal televiziv italian publikoi më herët një artikull mbi takimin e mbajtur gjatë datave 3 dhe 4 maj 2018. Gjatë takimit u bë dhe trainimi për hartat e lëvizjes ku do të shtihet ky projekt. Corovoda Online publikon disa imazhe nga ky aktivitet.
Një video në rrjet sjell disa sekuenca nga një kronikë televizive e një media lokale në Itali mbi këtë takim
©Corovoda Online / Fatjon Kaloci

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA