• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Itali - Axhenda: Edicioni i 14 i eventit Verë Arbëreshë - Edhe Bashkia Skrapar do të jetë pjesë e eventit

Një tabloid italian ka publikuar axhendën e plotë të një eventi. Corovoda Online duke ju referuar një postimi në blogun Sibarinet thotë se komuniteti arbëreshë në komunën Vaccarizzo Albanese në 23 qershor  2018 do të organizoj edicionin e 14të të eventit "Vini Arbërshë" Sipas axhendës së publikuar nga ky blog në 23 qershor në 17:00 në sheshin Scura do të bëhet një ceremoni modeste e delegimit të flamurit të Slow Food ku teksti në falmur do të jetë i përkthyer edhe në gjuhën arbëreshë e ku më pas flamuri do të vendoset në Palazzo di Citta. Në orën 18:00 në Piazza Marino do të zhvillohet prezantim dhe vlerësohen 10 verërat më të mira nga somelierë të Shkollës Europiane të Kalabrisë.
Në ceremoni thuhet në njoftim do marrin pjesë edhe Guvernatori i Kalabrisë Mario Oliverio, Presidenti i Coldiretti Calabria Pietro Moliario, Kryetari i Bashkisë Skrapar Nesim Spahiu, Drejtor i Turizmit Skrapar Krenar Xhaferraj, Presidenti i shoqatës së resoranteve turistike Kujtim Dervishi, Drejtori i përgjithshëm i unionit turistik shqipëtar Ardit Çollaku, Gazetarja e Radio Televizionit Publik Eglantina Alliaj etj..
Në orën 20:00 në sheshin Skanderbeg do të bëhet një koncert me Radio Arbëreshë Internacional , Dj, dhe muzikë tradicionale.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA