• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Rikthehet në Skrapar "Miss dhe Mister Lulja" Aktiviteti u mbajt në Ditën e Fëmijëve 1 Qershor 2018
Pas një viti mungesë, rikthehet "Miss dhe Mister Lulja" një tjetër aktivitet që ka zënë vend prej disa vitesh në kalendarin e festave dhe aktiviteteve lokale në Skrapar. Kështu, pak pas orës 11:00 të së premtes 1 qershor 2018 nisi edicioni i 2018-ës për Miss dhe Mister Lulja. Në sallën e kinemasë së qytetit, të tejmbushur nga vogëlusha, mësues e nxënës 32 garues konkuruan për "kurorën". Përgatitjet kishin nisur më herët nga Qëndra Kulturore e Fëmijëve dhe u finalizuan me një sukses të madh të eventit. Çertifikata pjesëmarrjeje në aktivitet, çmime të ndryshme e shumë buzëqeshje dhe gëzim mes këngëve e valleve dhe sfilatave shoqëruan për disa orë Skraparin që më në fund kurorëzoi edhe Miss dhe Mister Lulja 2018. Japin në bashkëngjitje të këtij postimi disa imazhe nga ky aktivitet.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA