• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Sipas Portalit - 6 Vende Vakante janë për Skraparin - Infermierë për 4 njësi administrative

Në një monitorim në web, sipas Corovoda Online të paktën 6 vende vakante rezultojnë në një portal qveritar. Portali Infermierë Për Shqipërinë ka postuar më herët shpallje për aplikime në pozicionin e Infermierit në 4 Njësi Administrative. Aplikimet vijojnë deri në datën 25 qershor 2018 citohet në portal, ndërsa kanë nisur këto aplikime prej 5 qershorit. Sikundërse thuhet në njoftim ( gjendet në këtë lidhje duke klikuar këtu ) 6 vendet vakante do të jenë për Shërbimin parësor në Qëndrat Shëndetësore Gjerbës, Zhepë, Leshnje dhe Potom në Skrapar. 
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA