• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapar - TAP dhe Spiecapag dhurojnë disa Pajisje mjekësore për Spitalin Skrapar

Më herët, gjatë kësaj jave Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) dhe kontraktori i tij Spiecapag i dhuruan repartit të urgjencës në Spitalin e Skrapar disa pajisje mjekësore. Në versionin zyrtar të faqes së TAP u publikua më herët lajmi. Nëpërmjet këtyre pajisjeve mjekësore të reja, mjekët e këtij spitali mund t’i ofrojnë banorëve të Skraparit një shërbim më cilësor.
Si TAP ashtu edhe Spiecapag i janë mirënjohës stafit të Spitalit të Skraparit për ndihën e ofruar gjatë ndërtimit të gazsjellësit dhe janë të ndërgjegjshëm për nevojat materiale që ka ky spital për përmirësimin e shërbimit.
TAP dhe Spiecapag vendosën bashkërisht që të ndihmojnë ekipin e urgjencës së këtij spitali, të cilët përballen me rastet më të vështira të urgjencave mjekësore, qofshin sëmundje apo aksidente. Ndërhyrja e mjekëve të urgjencës është shumë e rëndësishme pasi mund të shmangë përkeqësimet e gjendjes së pacientëve të paraqitur. Spitali i Skraparit i vjen në ndihmë më shumë se 19’000 banorë të zonës së Skraparit.
Lista e pajisjeve mjekësore që i janë dhuruar Spitalit të Skraparit: elektrokardiogram, karrige me rrota, set për ndërhyrje kirurgjikale, aspirator, mbajtëse për kokën dhe kurrizin, barela, suport për krahët dhe këmbët, matës pulsi, aparat për matjen e presionin e gjakut, aparat për matjen e diabetit, defibrilator, mbajtëse qafe, etj.

©Corovoda Online / Imazhet TAP

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA