• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Kjo e enjte 20/09 pa energji në Skrapar dhe Poliçan - Energjia do të mungoj deri në 14:00 Ja zonat pa energji

Në një njoftim për shtyp zyra qëndrore e Oshee në Tiranë ka bërë të ditur edhe një fashë orare në të cilën do të ketë mungesë energjie këtë të enjte 20 Shtator 2018. Në njoftimin zyrtar thuhet:

Për shkak të remontit në nënstacionin Uznovë, në zbarrat 6 kV në datë 18- 20 shtator, nga ora 10:00-14:00, do të stakohet energjia në disa zona ne Berat e Skrapar.

Pa energji do të jenë këto zona:
Bashkia Çorovodë,
Çepan,
Gjerbës,
Leshnjë,
Potom,
Qendër Çorovodë,
Vendereshë,
Konak,

Fshatrat:
Kakruk,
Vendreshë,
Spatharë,
Krorëz,
Mbrakull,
Pompat e Ujësjellësit Poliçan,
Furra e Çelikut,
Komuna Terpan,
Serat Poliçan,
Torozhan,
Mbrakull,
Bargullas,
Nishovë,
Novaj,
Provonik,
Kalluç,

Bashkia Poliçan/
Spitali, ish-Spitali i Vjetër,
Vodafon,
Tuneli,
Stacioni i Pompave,
Dobrushë,
Bogovë e HEC-i Bogovë,
Spitali Rajonal,
Velabisht,
Roshnik,
Bregas,
Duhanas,
Kostren.

Sipas njoftimit zyrtar Energjia do të mungoj nga ora 10:00 deri në 14:00
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA