• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Kryetari i Vaccarizzo Albanese viziton Skraparin - Delegacioni ishte pjesë e një eventi promo turistik një ditë më parë / Foto

Në një event promocional turistik, një stendë e veçantë tërhoqi vëmendjen, në një aktivitet të mbajtur mbrëmjen e djeshme 21 Shtator 2018 në Bogovë. Një delegacion i kryesuar nga Kryetari i Komunës së Vacarizzo Albanese ku jeton një komunitet arbëresh prej shekujsh vizitoi gjatë fundjavës Skraparin. Të shtunën 22 Shtator 2018 Antonio Pomillo Kryetar i Komunës së Vaccarizzo Albanese vizitoi gjatë mëngjesit Kanionet e Osumit së bashku me një përfaqësi nga sipërmarrja e vendit jugor të Italisë fqinj. Pas një vizite të shkurtër në disa ndër bukuritë natyrore Delegacioni vizitoi Bashkinë Skrapar ku u prit nga Kreu i Bashkisë Skrapar z.Nesim Spahiu dhe Stafi i këtij institucioni. Disa imazhe nga ky aktivitet u postuan në një faqe sociale të Kreut vendor të Bashkisë Skrapar nga ky Takim i paradites së të shtunës. Simbole të stemave të dy institucioneve u shkëmbyen si shenjë e bashkëpunimit të vazhdueshëm mes dy bashkive. Imazhet e mëposhtme mund të ndiqen për përdoruesit e rrjetit Facebook pasi bashkëngjiten nga një postim i jashtëm nga rrjeti Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA