• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Landfilli "bashkon" 5 Bashkitë e Qarkut - Projekti është Financim Zviceran dhe synon Mirë Menaxhimin e Mbetjeve / Video

Gjatë javës që shkoi projekti i Menaxhimit të Mbetjeve Urbane një kooperim i SECO dhe Flag mblodhi në Berat përfaqësues të 5 Bashkive të Qarkut, konkretisht Bashkisë Berat, Skrapar, Poliçan, Ura Vajgurore dhe Kuçovë. Qasja me mjedisin dhe mbrojtja e tij si dhe e banorëve njëherësh për komunitetet respektive ishte në fokus të takimit. Ajo që mbetet si element kryesor është "kostoja". Largësia në terren e fshatrave, zonave rurale të Skraparit si dhe aortat e komunikimeve rrugore mbeten sfidë për bashkitë e largëta. Sipas projektit që mendohet të implementohet i plotë në konkretizim pas afro 2 vitesh, synohet krijimi i Landfilli të përbashkët rajonal. Ende nuk dihet nëse do të ketë stacione tranzitore për bashkitë e largëta deri në landfill por ajo që u mësua së paku nga një kronikë televizive e një rrjeti lokal Berati Tv, ishte se të 5 Bashkitë ishin në mbështetje të kësaj sipërmarrjeje që do të vij si një financim i përbashkët mes 5 aktorëve lokal të qarkut, si dhe dhe qeverisë zviceriane e cila përmes një programi të veçantë zhvillimor SECO do të ketë financimin më të madh. Ndjekim më poshtë një kronikë video-kredit kortezie / Berati Tv

©Corovoda Online /Video Kredit Berati Tv

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA