• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Ngjyrat zbresin edhe në Repartin e Pediatrisë në Spitalin Skrapar - Marrin një tjetër formë mjediset e vogëlushëve / Foto

Përmes imazhesh të ngarkuara në një rrjet social, shfaqen dhe disa plane nga mjediset e brendshme të tij. Kështu, pak pas mesditës së djeshme 17 shtator 2018 u rrjetin facebook u ngarkuan disa imazhe nga mjediset e brendshme të Spitalit Skrapar duke shfaqur disi dekoret e mjediseve të pediatrisë. Ngjyrat dhe dizenjimet murale të përshtatura për moshat e vogla shfaqen në publikimin e një faqeje sociale.  Në imazhe shfaqet edhe këndi i recepsionit, që sipas shkrimeve në komente do të ndodhet tashmë përballë Radigrafisë. Këto janë disa ndër imazhet e hedhura në rrjet.
Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA