• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Transparenca e Bashkive 2018 - Bashkia Skrapar në 10 bashkitë më të mira / Renditja e Plotë e 61 Bashkive

Infocip për të tretin Vit Radhazi ka monitoruar implementimin e ligjit për të drejtën e informimit. Faqet web, postimi i informacioneve, vendimeve etj kanë qënë elementë të monitorimit të këtij viti 2018. Gjithësej në monitorimin e këtij viti janë analizuar 5 komponentë të ligjit 119/2014. Konkretisht Faqet Website, Programi i Transparencës, Rregjistri i Kerkesave, Koordinatorët dhe Vendimet.
Në listën e 61 bashkive në Shqipëri, siç mund ta shihni edhe në tabelë Bashkia Skrapar renditet në 10 bashkitë më të mira për Informimin. Këtë vit, Korça ka arritur pikët maksimale të vlerësimit ndërsa Bashkia Përrenjas renditet e 61-ta. Shohim më poshtë tabelën e plotë sipas Infocip.Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA