• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Vjeshta vjen të mërkurën në Skrapar - Termometri nga 31 i këtyre ditëve kalon në 22 gradë

Malli për diellin do të nis të mërkurën 26 shtator 2018 ndërsa në qiellin e qytetit të vogël retë, vranësirat dhe rreshjet e dobta të shiut do të rivijnë. Dhe jo të vetme. Kjo sepse edhe temperaturat do të bihen menjëherë nga 31 gradë që pritet të rregjistrohet maksimalja e të hënës, në 22 gradë celsius që do jetë e mërkura e 26 shtatorit 2018. Temperatura do të shkoj 9 gradë në vlerën minimale kryesisht gjatë natës, e prej këtej për së paku 10 ditë, vjeshta rivjen në Çorovodë së paku ky parashikim. Sipas përllogaritmave të weather.com nga kjo e mërkurë 26 shtator deri së paku në 3 tetor 2018 moti do të jetë me rreshje shirash dhe vranësira. Në ditën e fundit të shtatorit  priten të ngrihen disi temperaturat deri në 26 gradë maksimalja. Është një vjeshtë që po vjen...
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA