• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta rikthehet në Skrapar - Viziton fshatin Prishtë

"Ishte kënaqësi të kaloja një mbrëmje të mrekullueshme në Prishtë këtu ku mikpritja është e rrallë. Më në fund e mbajta fjalën për të vizituar Nënë Bajamen, e cila me sakrifica pa fund ka rritur tre fëmijë të mbarë e të edukuar për të cilët është krenare me të drejtë. E falënderoj për mikpritjen e bujarinë e pafund ashtu siç dinë nënat e Skraparit." - Kështu shkruajti në rrjetin socail Facebook Presidenti i Republikës së Shqipërisë Ilir Meta. Meta këtë fundjavë zgjidhi qarkun Berat për vizitën e radhës "promovuese". Së fundmi Ilir Meta si President i Republikës ka zgjedhur një formë të ndryshme të promovimit të bukurive natyrore, turistike dhe atraktive të Shqipërisë. Në rrjetin facebook u postua ky imazh rreth mesditës së kësaj të diele gjatë qëndrimit në fshatin Prishtë.
 

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA