• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

OSHEE Skrapar - Të mërkurën 30.01.2019 Kufizim Energjie Elektrike për Skraparin dhe Poliçanin - Remonte

Në një njoftim në një rrjet social nga Oshee Skrapar thuhet ndër të tjera se për shkak të disa remonteve do të ketë kufizim të energjisë elektrike. Ndërprerja do të jetë të mërkurën e datës 30 Janar 2019 dhe parashikohet me zgjatje për afro 4 orë. Kështu nga ora 10:00 deri në 14:00 energjia do të mungoj për Skraparin dhe Poliçanin si pasojë e disa punimeve për remonte në Uznovë. Në njoftimin zyrtar thuhet:
Njoftim mbi ndërprerjen e energjisë për konsumatorët e Agjensisë Skrapar!
Në datën 30.01.2019 do të ketë ndërprerje energjie nga ora 10:00-14:00 pasi do të punohet nga brigada e remonteve në Linjën 35kV L30-14/2 Uznovë – Poliçan.
Zonat që do të jenë pa energji janë:
Qyteti Poliçan bashkë me Njësitë Administrative (NST Poliçan 35/6 kV),
Njësia Administrative Bogovë (NST Bogovë 35/10 kV),

Qyteti Çorovodë bashkë me Njësitë Administrative (NST Çorovodë 35/10 kV).


©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA