• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Punonjësit e OSHEE Skrapar kthehen në Heronj të Dëborës - FOTO - Puna e vështirë për Dritë

Moti i vështirë, shpesh linjat e vjetra, largësitë gjeografike të fshatrave të Skraparit dhe së fundmi këtë janar edhe Bora: Është e përditshmja e dimrave të athët e acartë në Skrapar për punonjësit e OSHEE. Nevoja për të riparuar defektet dhe avaritë dhe detyrimi për të rikthyer sa më shpejt energjinë elektrike të munguar shpesh përball pakënaqësitë e njerëzve sidomos të fshatrave të largët me vështirësitë reale në terren. Mes disa imazheve Corovoda Online sjell momente të këtij Janari 2019 nga puna e përditshme e atyre që me të drejtë mund të quhen Heronj të Dëborës në punën e tyre të vështirë për Dritë.


Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA