• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapar - Përmet, Gramsh dhe Korçë: - Çfarë pritet të ndodh gjatë 2019 për rrugët lidhëse të Skraparit me Qytetet e tjera?

Dëshira thuajse e çdo banori të Skraparit, i mësuar tashmë me shprehjen "xhep gjeografik", për ndërtimin e rrugëve lidhëse me qytete të tjera fqinj, vit pas viti duket shteruese nga premtimet e dhëna ndër këto 28 vite. Por çfarë pritet të ndodh gjatë 2019 mbi to? CorovodaOnline i referohet disa të dhënave të Autoritetit Rrugor Shqiptar, mbi atë se çfarë pritet të ndodh gjatë këtij viti për Skraparin.

Skrapar - Përmet
E nisur në Prill 2017, ky lot do të përfundonte sipas ARRSH në muajin Prill të këtij viti. Investimi në total për këtë rrugë do ishte 1.219.000.000 lek ( me T.V.SH) . Sipas CorovodaOnline për vitin 2019, Autoriteti Rrugor Shqiptar do të financoj në zërin: Objektet në proces ndërtimi të rrugëve: Ndërtimin e Rrugës Skrapar - Përmet ( Loti i Parë). Duke i'u referuar një tjetër të dhëne, të 2018 Ministria e Financave dhe Ekonomisë gjatë 2018 sipas Corovoda Online në detajimin e Buxhetit 2019, për Lotin e Parë të Kësaj rruge kishte miratuar 262.211.343 lekë për punimet në këtë aks gjatë 2019. Punimet për këtë aks kanë nisur më herët. Gjatë 2018, financiarisht Ministria e Financave dhe Ekonomisë miratoi 120.000.000 për punimet e vitit të shkuar. Në tabelat financiare për 2020 në detajimin buxhetor kjo Ministri ka përfshirë edhe një shumë prej 80.000.000 lekësh.

Skrapar - Gramsh
Gjatë 2019, Corovoda Online duke iu referuar të dhënave të ARRSH, në zërin Kontratat e përfunduara dhe në proces për studim-projektim gjen të përfshirë në proçeset që do të ndodhin gjatë 2019 Studim Projektim i segmenteve rrugore Skrapar-Gramsh.

Skrapar - Korçe
Po ashtu, në zërin Kontratat e përfunduara dhe në proces për studim-projektim gjen të përfshirë në proçeset që do të ndodhin gjatë 2019 Studim Projektim i segmenteve rrugore Skrapar-Korçë, edhe ky i pritshëm për konkretizim gjatë 2019.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA