• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Vjen Banori më i ri i Skraparit - Bebi i Parë për 2019 lindi në maternitetin Skrapar të dielën 13 janar 2019

Më herët gjatë mesditës, e dielë 13 Janar 2019, në Çorovodë mbërriti bebushi i parë për 2019. Lindja e bebit i gjinisë mashkull përkon me lindjen e parë për këtë vit dhe është gëzimi i dytë për familjen Bendo. Fëmija lindi Maternitetin e Skraparit me peshë trupore 3.4 kilogram. Për çiftin ky është fëmija i dytë dhe ardhja e vogëlushit do të ketë edhe aplikimin për të parën herë në Skrapar të Bonusit financiar për lindjet e fëmijëve që ka nisur prej 1 Janarit 2019. Lindja u asistua nga ekipi i punonjëseve të Maternitetit Skrapar dhe ishte një lindje e mbarë jo vetëm për nënën dhe fëmijën por edhe për Skraparin e këtij fillim viti, që rregjistron në historikun e vogël, bebushin si lindjen e parë për 2019. Corovoda Online sjell disa imazhe nga ardhja në jetë e banorit më të ri të ardhur sot, e dielë 13 janar 2019

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA