• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

30 ditë për rregjistrimin e Pronës - ZVRPP Skrapar - "Falet 3 milionshi" për rregjistrimin në Hipotekë

Vetëm për 30 ditë, kushdo që ka një pronë por nuk e kishte të rregjistruar në Hipotekë apo tani quajtur edhe për pak kohë Zyra Vendore e Rregjistrimit të Pronave të Paluajtshme Skrapar, mund të rregjistroj Titullin që ka të Pronësisë apo të drejtën reale që ka, pa asnjë kamatë vonesë. Më herët ky rregjistrim njihte detyrimin që shkonte 3 milion lek të vjetra si kamatë për rregjistrimin e vonuar. Por në një postim në faqen sociale të ZVRPP Skrapar u postua më herët gjatë së hënës 25 mars 2019 se Kamatë Vonesat Falen Nga sot e për 30 ditë. Pas kësaj periudhe gjithçka rikthehet tek e djeshmja duke zbrazur më shumë xhepat e banorëve. Falja vjen nga aplikimi i Nenit Nr.70 të ligjit Nr. 111/2018 "Për Kadastrën" dhe nis aplikimin nga kjo e hënë. Kamatë vonesat do të rikthehen në 25 Prill prandaj gjithkush që ka një titull pronësie duhet të përfitoj nga rasti për t'a kryer rregjistrimin brenda këtyre 30 ditëve duke paguar vetëm tarifën e regjistrimit.
© Corovoda Online /

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA